Feedback Pesakit 
“Assalamualaikum Ustaz. Selepas buat rawatan hampir seminggu ni, saya dah boleh berfikir dgn jelas. Alhamdulillah. Saya dah tak nak balik pada dia. Saya pun dah tak contact dia lagi. Rasanya lebih baik putus terus. Takut nanti terkena sihir pengasih lagi. Saya pun tak nak dia pegang semangat saya lagi.”
-Pesakit Singapore-
“Assalam.. Akk just nk bgtau lepas buat rwtan pembuka aura tu….akk rs ringan sngat..n mcm terlepas dr sesuatu yg tersekat selama ni..bernafs pun rs tenang n x mengah ..n badan ni rs ringan seringan2nya..”
-Pesakit Kedah-

 

2total visits,1visits today

Tentang Kami

Perubatan Islam As Sufi telah ditubuhkan sejak tahun 2012 bermula di Taman Setapak Kuala Lumpur. Kini Pusat Rawatan As Sufi berada di Selayang Baru Batucaves Selangor. Mempunyai lebih dari 9 orang perawat yang berpengalaman dalam bidang rawatan.

Baca Selanjutnya

Tentang Bayaran

Bayaran yang ditetapkan untuk setiap sesi rawatan ialah RM50 & boleh dibayar mengikut kemampuan pesakit kecuali jika kami datang ketempat pesakit. (Termasuk Kos Perjalanan)

Hubungi Kami

Alamat Penuh:

No 9 (Tingkat 1) Jalan 57A Selayang Baru Batucaves 68100 Selangor Darul Ehsan

Email: ruqyahsufi@gmail.com

WhatsApp: ruqyahsufi.wasap.my

 


Assalamualaikum.

Tempat kami tidak beroperasi setiap hari sepanjang bulan ramadhan.  Hanya waktu yang tertentu berdasarkan temujanji. WhatsApp untuk dapatkan rawatan jarak jauh.

WhatsApp chat Pertanyaan & Rawatan